Skip to main content

Het is februari en Valentijnsdag staat voor de deur. Overal word je overspoeld met hartjes, rozen, beertjes, kadootjes. En allemaal lekker zoet, gekleurd in roze en rood.

Het is natuurlijk een mooi moment om even wat extra aandacht aan je liefje te geven. Je kunt dan uitpakken met dure geuren, enorme ‘heart shaped’ ballonnen, een luxe diner of de naam van je schat in chocoladeletters uitgespeld (als je die nog kunt vinden).

Maar misschien is een klein gebaar nog wel leuker. Een lief briefje in de broodtrommel, een mooie tekening van je kinderen. En soms is zelfs een lief app-berichtje al genoeg!

Een leuk klein gebaar: Een lief briefje in je broodtrommel, een mooie tekening van je kinderen.

En daar kan ik je mee helpen, ik heb een leuke download gemaakt. Een klein kaartje welke je kunt uitprinten. Schrijf hier een lief berichtje op, leg op het kussen van je lieverd en voilà! Jij voldoet helemaal aan de Valentijn-norm. Hoewel die er natuurlijk niet is, voor mij is elke dag Valentijnsdag. Daarom laat ik deze download nog even hier staan. Voor jou, om te gebruiken wanneer je een romantische bui voelt opborrelen!