Skip to main content

Waarom

Grafisch ontwerp?

De opleiding aan het Grafisch Lyceum in Zwolle is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik mag iedere dag mooie dingen maken en zorgen voor een glimlach door mensen te helpen met mijn ontwerpen. Het gevoel wat ik hiervan krijg geeft mij energie en enorme voldoening. Dat maakt me trots. Iedere dag weer.

Na mijn opleiding heb ik bij verschillende reclamebureaus en drukkerijen in loondienst gewerkt waar ik mijn kennis en kunde verder heb ontwikkeld. Onder het oog van bezielende professionals leerde ik door de regels door te luisteren en alert te zijn op details in een verhaal. Hierdoor weet ik de essentie van jouw boodschap, de sfeer en de stijl terug te laten komen in mijn ontwerpen.

Jennifer Slot

Grafisch Vormgever | Jinx Design

“Ik ben ervan overtuigd dat elk verhaal mooi en krachtig in beeld kan worden gebracht zodat deze prikkelt en uitnodigt tot actie.”

Wat doe ik

als Grafisch vormgever?

Ik help jou bij het visueel maken van jouw boodschap. Ik vertaal deze naar een helder en inspirerend beeld, zodat jij succesvol kunt communiceren vanuit jouw kracht. Mijn ontwerpen zijn een verlengstuk van de boodschap die jij wilt overbrengen op jouw publiek. Vertel mij jouw verhaal. Wie je bent, wat je wilt vertellen en wat je hiermee wilt bereiken en dan gaan we samen aan de slag. Mijn uitdaging? Jou verrassen met het eindresultaat.
Mijn doel? Dat jij trots met het ontwerp op pad kunt om jouw verhaal verder te verspreiden.

 

Over

Jinx Design

Ik ben Jinx Design gestart naast mijn baan in loondienst op de marketingafdeling bij de Zwaluwhoeve. Na anderhalf jaar hakte ik de knoop door en heb ik mijn baan opgezegd om mij volledig te focussen op mijn eigen ontwerpstudio. Vanzelfsprekend heb ik door de jaren heen, door mijn werkervaring, veel opdrachten mogen uitvoeren binnen het thema Wellness & Lifestyle. Binnen deze branche is sfeerbepaling naar de buitenwereld erg belangrijk. Daarnaast heb ik mogen werken voor verschillende reclamebureaus, drukkerijen en MKB.

Visie

Iedereen heeft een uniek verhaal te vertellen. Jinx Design is ervan overtuigd dat elke boodschap mooi en krachtig in beeld kan worden gebracht, zodat deze prikkelt en uitnodigt tot actie.

Missie

Jinx Design vertaalt jouw boodschap naar een inspirerend beeld waarmee jij je droomklant aantrekt. Met ontwerpen die een verlengstuk zijn van jouw verhaal. Ik wil je verrassen en inspireren met het eindresultaat, zodat jij met trots jouw verhaal kunt gaan delen met de wereld. Samen maken we de wereld een stukje mooier!

Belofte

Jinx Design vindt een persoonlijke benadering belangrijk. Door goed te luisteren en tussen de regels door te lezen, filter ik de essentie uit jouw verhaal. Geen overbodige poespas, maar helder en professioneel.

Waarden

Inspireren | vakmanschap | betrokken en flexibel | no-nonsense

Jennifer is een prettige, vakbekwame collega en een harde werker met een grote dosis creativiteit. De St Jansdal stijl wist ze snel op te pakken en gaf daaraan haar eigen switch.

Anneke Plette | Ziekenhuis St JansdalManager PR & Communicatie

Jennifer is van de vele vormgevers waarmee ik in mijn loopbaan heb gewerkt, mijn beste ervaring tot nu toe. Dat zat niet alleen in de kwaliteit van het eindresultaat, maar ook in de prettige no-nonsense werkwijze.

Jakob Schuiringa | 12B-EducatedUitgever en auteur

Jinx Design leverde ons heel snel een aantal ontwerpen waardoor we geïnspireerd raakten. Daarmee overtuigde zij ons dat ontwerpen toch écht een vak is. Dankzij Jennifer hebben wij nu een frisse huisstijl die past bij onze nieuwe positionering.

Jacqueline Overduin | Media AcademieMarketingmanager

Met veel enthousiasme kan Jennifer een vaag verhaal omzetten in sterke ontwerpen. Ze kreeg het altijd voor elkaar om mij positief te verrassen. Je kunt altijd bij haar ontwerpen in 1x zien waar het over gaat, waarna je verder gaat kijken vele details ontdekt.

Rense Vervenne | Tomzorg.nlBusiness Unit manager

Al meerdere keren samengewerkt met Jinx Design voor oa KreaDoe, een DIY beurs die jaarlijks plaatsvind bij Jaarbeurs. Altijd een erg prettige samenwerking met Jennifer die aan een aantal woorden genoeg heeft voor een prachtig design. Ze weet onze huisstijl precies goed door te vertalen naar de vele verschillende onsitemiddelen en geeft net dat beetje extra zodat het ontwerp klopt. Ook de communicatie verloopt altijd snel en soepel en niks is teveel gevraagd.

Nina van der Knaap | Jaarbeurs UtrechtEvent operations manager

Ik wilde graag stickers met mijn bedrijfslogo laten drukken en kwam bij Jinx Design uit. Jennifer is professioneel, enthousiast, denkt met je mee, en zorgt ervoor dat het ontwerp perfect bij de uitstraling van je bedrijf past. Daarnaast ook een supersnelle levering, top!!

Ilse SchrierHealthy Food Moments