Online Klerk

Logo ontwikkeling | Samenwerking met Spiceminds

Een logo voor Susanne de Klerk. Zij is virtual assistent / online PA onder de naam Online Klerk. Tijd voor rust en ruimte voor groei.

De briefing die ik ontving via Spiceminds: Blauw/Azuurblauw vindt ze mooi en misschien iets van plantengroen erbij als kleur. Een natuurlijk/plantenelement kan wellicht in het logo verwerkt worden. Het idee achter plant/planten is dat de natuur rust geeft en zuurstof werkt verhelderend — precies het effect dat ook het werken met Susanne als PA geeft. Het gevoel van bladeren, rust, bos, bosbad, verfrissing en energie. Lettertype: niet te frivool, maar wat strakker/neutraler

Aan de hand van deze informatie heb ik 3 logo voorstellen gemaakt, waarbij direct de keuze valt op het logo wat je hier ziet.

In dit logo heb ik voor het beeldmerk een blad gecombineerd met de letters O en K, waarbij ik het vooral luchtig heb gehouden door de outlines. De fonts zijn clean en strak, niet de standaard helvetica/myriad/futura, maar wel met een unieke uitstraling. Voor het kleurenpalet heb ik gedempte blauw- en groentinten gebruikt, niet te fel, daardoor wat serieuzer.

Project

Logo ontwikkeling

Opdrachtgever

Online Klerk i.o.v. Spiceminds

Wat hebben we gemaakt

Verschillende logo voorstellen