Skip to main content

Bestelproces

Bestelling plaatsen

Bij het plaatsen van je bestelling worden om je adresgegevens gevraagd. Je kunt ervoor kiezen om een account aan te maken, handig als je nog een keer iets wilt bestellen. Dit hoeft uiteraard niet.

Custom bestelling
Wil je je bestelling personaliseren (alleen mogelijk bij producten waarbij dit staat aangegeven in de omschrijving) geef dit dan aan in het vlak ‘bestelnotities’. Dit vlak vind je in het bestelproces op de pagina waar je je adresgegevens invult.

Betalen en verzenden

Betalen
Je kunt veilig betalen via iDeal of met een bankoverschrijving vooraf. Zodra je betaling binnen is nemen we je bestelling in behandeling.

Verzending
De vermelde productprijzen zijn exclusief verzending. Binnen NL rekenen we € 4,00 voor brievenbuspost en € 6,75 voor een pakket (PostNL). We streven ernaar je bestelling binnen 2 dagen te versturen. Post NL levert in Nederland binnen 1 à 2 werkdagen (zowel post als pakket). Incidenteel kan een vertraging voorkomen. Bestellingen naar het buitenland worden verstuurd als pakket.

Verzendkosten Nederland:
€ 4,00 Brievenbuszending
€ 6,75 Pakket (tot 10 kilo)

Verzendkosten België
• € 7,50 (pakket)

Let op:
Klant is zelf verantwoordelijk voor het juist invoeren van de adresgegevens. Alleen huisadressen en geen pick-up-point invoeren.

Ophalen
Wil je je bestelling ophalen op mijn kantoor aan de Saturnusstraat in Emmeloord, dan kan dat. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op, wanneer je langs wilt komen.

Retour zenden

Is het product niet wat je er van verwachtte? Dan mag je uiteraard de producten retourneren of ruilen. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de Breng ons voordat je je pakket retour stuurt even op de hoogte via. Vermeld hierbij je ordernummer. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let op: Een uitzondering geldt op gepersonaliseerde/custom bedrukte producten, deze kunnen helaas NIET geretourneerd worden.

Stappenplan retourneren:
1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
– Het artikel dient onbeschadigd te zijn
– Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden

2. Meld je retour aan onder vermelding van je ordernummer en eventuele reden van retour via .

3. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
Jinx Design
Saturnusstraat 79-E
8303 CB Emmeloord

5. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door mij ontvangen is stort ik het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.

Opmerking
Heb je een andere opmerking of een vraag neem dan altijd contact met mij op!