Skip to main content

Aanmeldformulier NOP Local Heroes actie

Geef je op via onderstaand formulier

Ben jij ondernemer, of heb je een stichting of vereniging? En wil je ook meedoen aan mijn Local Heroes actie?

Vul dan onderstaand formulier in en ik zet je erbij op de lijst. Meedoen is gratis. Ik vraag alleen om wat hulp met de promotie. Je ontvangt hiervoor beeldmateriaal wat je kunt gebruiken op je eigen social media pagina’s. Dit is natuurlijk niet verplicht, mond-tot-mond promotie doet ook veel ;-). Je kunt ervoor kiezen om iets mee te geven in de tassen: een flyer, een kortingsbon of een leuk kleinigheidje bijvoorbeeld. Zo ontvangt de besteller als verrassing een leuke Goodie Bag. Voor elke verkochte tas, waarbij jouw naam is gekozen, ontvang je €5,-. (Er wordt uitgekeerd vanaf €25,-*)

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op voor de verdere afhandeling.

Wil je iets toevoegen aan de tas? (flyer, kortingsbon, ander kleinigheidje)(vereist)

Ik gebruik je gegevens ALLEEN voor deze actie. Je zal niet gespamd worden met mail, en ik bewaar je gegevens zorgvuldig voor mijzelf.

*Om te voorkomen dat ik teveel kleine banktransacties moet doen, keer ik uit vanaf €25,-. Ik zet de bedragen opzij tot dat er minimaal 5 tassen verkocht zijn voor de desbetreffende held. Als aan het eind van de actie blijkt dat er minder tassen zijn verkocht, zal ik uiteraard alsnog uitkeren!