Skip to main content

Jinx Design

Shop

Vind hier originele Designer bags en meer!

Categoriëen

Botanisch design

Bekijken

Cadeau

Bekijken

Canvas shoppers

Bekijken

Duurzaam

Bekijken

Premium

Bekijken

Vilten shoppers

Bekijken

Handmade with love

Alle designs in deze shop zijn ontworpen en de meeste producten worden door Jinx Design met de hand bedrukt. We bedrukken deze on demand, wat betekent dat we jouw item gaan bedrukken zodra je jouw bestelling hebt geplaatst. Vers van de pers! Voor sommige items werk ik samen met een externe ‘Print-on-demand’ drukker. Deze producten worden veelal in het buitenland bedrukt. Hiervan kan de levertijd afwijken.

Verzending

De prijzen zijn exclusief verzending. Binnen NL rekenen we € 4,00 voor brievenbuspost en € 6,75 voor een pakket (PostNL). We streven ernaar je bestelling binnen 2 dagen te versturen.

Voor ‘Print-on-demand’ producten kunnen de verzendkosten en levertijden afwijken.

Custom bedrukking

Je eigen logo of ontwerp op een tas, shirt of iets anders? Jinx Design maakt graag een passend ontwerp voor je, voor elke gelegenheid. Het is ook mogelijk om een eigen ontwerp of eigen te bedrukken materiaal aan te leveren. Alles uiteraard in overleg, bestanden en materiaal moeten wel geschikt zijn voor productie.

Neem gerust contact op, dan bekijken we de mogelijkheden.

contact

Meer informatie

Bestelproces
Algemene voorwaarden (PDF)
Privacybeleid
Contact
KvK: 54271320
BTW nr: NL001657452B53

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze PRIKKELS nieuwsbrief voor leuke tips en tricks, nieuwe producten, informatie over diensten en meer!

inschrijven